Firmaet ”Små Retter – By Kuhr´s Gourmet” startede jeg op i april 2017.

Jeg holder til i Sdr. Højrup, hvor jeg har et dejligt køkken. 

Jeg er udlært kok fra Hotel Knudsens Gaard i Odense i 2010. 

Jeg har siden 2003 godt vidst, jeg gerne ville være selv. På min vej dertil, fandt jeg ikke kun ud af, at det og være selvstændig var det helt rigtige for mig, men også at det var bedst at være alene om det. Det stortrives jeg simpelthen i. 

Konceptet ”Små Retter” startede med: mad ud af huset incl. Kok på destinationen. Skulle man holde fest, fulgte jeg altid med. Nu er det ændret til, jeg sjældent følger med, men at man i stedet henter i Sdr. Højrup. 

Det fungerer rigtig godt, da jeg derved kan lave til flere hold og der nu også er plads til de helt små bestillinger på ned til 4 personer, til tider. 

Planen er at blive ved med at drive catering virksomhed, så længe jeg synes det er sjovt – og jeg er ikke på nogen måde træt af det endnu. 😊

Tak til jer der gør det muligt…